Friday, January 7, 2011

Adakah blog ini masih ada pengunjungnya???

sila jawab??
haa... sila jawab.. =p

rasanya dah berbulan bulan kowt blog ni tinggalkan kesepian..
chewah..
bukan sengaja nak tinggal dia..
tapi balik kampung kan..
almaklumlah duk dalam hutan..
internet takder.. wee~~

so tertiba tertanya tanya jugak apakah blog ni masih ada yang tengok..
passst?? ada orang baca novel lagi ker???
:-)

tapi aii tengok kadang2 follower numbernya meningkat ??
apakah???

apa apa pun.. blog ini akan terus dibiarkan bersawang.. lalalala..
sementara blog personal akan terus dihupdate..
dan sementara menunggu idea baru untuk novel baru..
chewah!! ada ker???? =p
btw.. sila klik  http://nurfaraain.blogspot.com untuk pergi my personal blog ya..

kowt2 la nak tengok whether tuan punya blog ni masih hidup atau tidak.. hehehe...

ok...daaa....

mekasih ...:-


18 comments:

akira_bita said...

masih ada sis fara! hahahaha

hana_aniz said...

mesti la ada. cepat2 update! hehe

IVORYGINGER said...

yoo still pantau2x ni. tggu novel br dr awk. ahaks...

Nur Farah Hani said...

hahaha..

korang masih ada rupanya...
teruja kejap...

akira bita.. mekasih kerana masih setia.. hehehe

hana aniz and ivoryginger..insyaallah coming soon..

=p

wuteva said...

masih ada lah sis...bila nak kuar novel baru nie....

Nur Farah Hani said...

insyaallah coming soon.. hehehe..

jawapan sama jerk y diberi.=p

yatie's EPISODE said...

ade2. sy sdg membaca. (;

Ain Atika said...

mestilah ada...hihih hai...=)

Love hurt aeNnn said...

maseh ade dear. thanks . ain pown xsanggup nak hadapi semua tue . tapi kita semua akan hadapi semua tue kan .

saya_arief said...

kami ni dikira pengunjung x.
;p

r-mean said...

lawatan blogger sentiasa ada

Nur Farah Hani said...

Yatie--

sampai sini kamu baca.. hehehe.. btw selamat membaca..=p

Nur Farah Hani said...

Ain Atika..

hai.. hahaha...

Nur Farah Hani said...

Love hurt Aennn

welcome.. betul kan kan..
yang penting kita semua harus tabah.. hahaha.. btw thanks coz singgah disini..=p

Nur Farah Hani said...

Saya Arief

sob sob.. salah paham tuh.. nak pembaca.. bukan pengunjung semata mata.. hahaha..

so anda tidak dikira.. hahaha.=p

Nur Farah Hani said...

r-mean

hehehe.. betul juga kan..
btw tq..=p

niesz said...

hehehehe..cpt2..niesz xsbr nk tau cite br tu..hehe..

Nur Farah Hani said...

hhehehe..

entah bila la tu fara nak post entry baru.. otak blur skang.. =p